Yangın Eğitimi
Yangın Eğitimi
AMAÇ
İşletmenizi korumak ve çalışanlarınızın can güvenliğini sağlamak
EĞİTİM SÜRESİ
İşletme tarafından belirlenir.
EĞİTİMe KATILACAK OLANLAR
Acil Durum Planında görev almayan tüm personel
EĞİTİMİN KAPSAMI
Yasal Zorunluluk
6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU ve ilgili yönetmelikler, işletmelerin ölçeğine ve çalıştırdığı personel sayısına bakmaksızın acil durum planı dahilinde temel yangın eğitimi almış kişi/kişilerin istihdam edilmesini ve diğer çalışanların da ayrıca eğitilmesini zorunlu kılmıştır.
Yangına karşı mücadele tedbirle başlar, alacağınız ilk tedbir Yangın Güvenlik Sisteminizin var ve faal olmasıdır. İkinci en önemli tedbir ise mevcut sisteminizi ve techizatlarınızı kullanmayı bilen, araçlı araçsız bir yangına müdahale edebilen eğitimli ve deneyimli personelinizin olmasıdır.
Yangın bir felakettir ve bu felakete sizin adınıza dur diyebilecek kişiler yangına en yakın olan iş yerinizde çalışanlarınız olacaktır. Felaket anında insanlar genelde akılları ile değil alışkanlıkları ile hareket ederler, İnsanlar ömürleri boyunca pek fazla yangınla karşılaşmazlar karşılaştıklarında ise manzara korkutucudur ve üstesinden gelebilmeleri için yeterli eğitimi almış ve kendine güveni kazanmış olmaları gerekir.
KAZANIMLAR
İşletmenizi korumak ve çalışanlarınızın can güvenliğini sağlamak için yapacağınız en iyi yatırımlardan biride personelinize aldıracağınız profesyonelce kişiler tarafından verilen yangın eğitimidir. Bir bunun yasal zorunluluğunu unutmamak gerekir.
Diğer Eğitimler
- Çalışanların Yasal Mevzuat Eğitimleri
- İşbaşı Eğitimleri
- Acil Durum Eylem Planı Hazırlama Eğitimi
- Ergonomi Eğitimi
- Yüksekte Çalışma Eğitimi
- İlkyardım Eğitimi
- 4857 Sayılı İş Kanunu
- 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu
- Çalışan Beslenme Eğitimleri
- Endüstriyel Hijyen Eğitimi
- Kişisel Koruyucu Donanım Eğitimi
- Deprem Eğitimi
- Sektörel İşyeri Eğitimler
- Sertifikalı Kalite Eğitimleri